Wij verbinden door tekst, van Damascus tot Amsterdam.

Onze Missie

Wij zijn als samenleving vandaag de dag meer verbonden dan ooit tevoren. Maar, er is een verschil tussen online zijn en een echte authentieke verbinding maken met elkaar. Dit houdt in dat het in de realiteit een uitdaging kan blijken om online engagement te creëren tussen jouw merk en je beoogde publiek. Wij kunnen jou daarbij helpen. Onze missie om is om onze klanten te voorzien van de juiste tools om geschreven online content succesvol in te zetten. Met de juiste contentstrategie en uitvoering stimuleer je engagement en verbondenheid, binnen jouw online community.

Waar wij voor staan

Dam Writers is een inclusief platform dat staat voor vrijheid en verbondenheid. Dat is ook precies wat onze klanten van ons kunnen verwachten. Wij staan altijd open om te sparren over ideeën, omdat jouw passie voor jouw aanbod inspiratie is voor de content die wij voor jouw doelgroep schrijven.


Wie wij zijn

Kim Vrij

Community Manager Copywriter

Hallo ik ben Kim. Ik heb een achtergrond als Community Manager en social media Copywriter. Met de juiste tone of voice help ik jou om het publiek te bereiken dat je voor ogen hebt. Lijkt het je leuk om samen te werken? Mijn portfolio kun je hier vinden.

Stuur mij een e-mail


Ben je op zoek naar content voor jouw website of social media kanalen, maar weet je niet precies met welk platform je dat kunt doen of wat de beste tone of voice is om jouw publiek in beweging te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Advertisements