Home

Welkom bij Dam Writers

Wij zijn Dam Writers, van Damascus tot Amsterdam. Bij Dam writers schrijven wij met een passie voor verbinding.

Ons team van experts heeft een achtergrond in marketing, journalistiek en customer service. Met onze service kun jij van jouw klanten een betrokken online community maken.

Van statistiek naar story

Het is als ondernemer niet altijd even makkelijk om kwalitatief goede content te creeren die jouw (toekomstige) klanten weet te informeren, overtuigen, activeren of entertainen.

Wil jij jouw publiek of klanten met een pakkende tone of voice aanspreken maar weet je niet hoe? Dan kunnen wij jou daarbij helpen.

Bij Dam writers schrijven we zakelijke en creatieve teksten met de focus op community engagement. Ben je op zoek naar teksten voor de website van jouw merk, product of service dan bieden wij daar verschil

Services

Copy Starterspakket

Met het Copy Starterspakket kun je als nieuwe ondernemer een goede start maken. Wij bieden je content voor een volledige pagina op jouw website, plus drie stukken copy voor op jouw website of social kanalen.

Business Copy

Goede copy is een vereiste om jouw klanten te vinden en waardevolle relaties op te bouwen. Loop jij ergens tegenaan als je content schrijft voor je website? Wil je leren hoe je dit kunt doen of besteedt je het liever uit? Wij zijn er om je te helpen om om passende content aan te bieden aan jouw doelgroep en

Schrijfsels / Social Copy

Social media is essentieel, er zijn zoveel mogelijkheden om op social te verbinden door tekst. Wij kunnen jouw feed en stories voorzien van quotes, versjes en gedichtjes of andere leuke schrijfsels die passen bij jouw merk of product.

Naast onze content pakketten bieden wij ook community management aan voor al jouw social media kanalen. Wil je meer weten, stuur ons een mailtje.

%d bloggers liken dit: